Άστρα

Άστρα

Από την απαρχή του κόσμου, ο άνθρωπος ατενίζει την νύχτα με το βλέμμα στραμμένο ψηλά στον ουρανό. Ο θαυμασμός για τα μακρινά φωτεινά ουράνια σώματα είναι κοινό αίσθημα σε κάθε ανθρώπινη οντότητα που ψάχνει να βρει την «ξαστεριά» για δει με καθαρότητα το μακρινό φως που εμφανίζεται διακριτικά στον δικό μας ουρανό.
Οι μακρινοί μας πρόγονοι, «τα έκαναν δικά τους» δίνοντάς τους ονόματα και αυτήν την παράδοση διατήρησαν και οι νεότεροι. Ο αστερισμός του Καρκίνου, του Ωρίωνα, οι αστερισμοί του Ποσειδώνα, του Κρόνου, του Δία, του Άρη, της Αφροδίτης, του Ερμή διαπιστώνουν του λόγου το αληθές και φανερώνουν τον μεγάλο μας θαυμασμό για τα άστρα ο οποίος μας κάνει να τοποθετούμε την θεϊκή υπόσταση όπως την αντιλαμβανόμαστε ανάμεσα σ’ αυτά.
Πολλοί τα θαύμασαν τόσο που τα μελέτησαν σε βάθος, εντρύφησαν στην όψη τους, και χάρισαν σε μας του υπόλοιπους την δυνατότητα της γνώσης για την κίνησή τους, την ύπαρξή τους αλλά πάνω απ’ όλα ερμήνευσαν την βαθύτερη σχέση τους με την δική μας ύπαρξη..
Τα άστρα καθορίζουν «το είναι» μας, επηρεάζουν τις επιλογές μας, την προσωπικότητά μας αλλά και την σχέση μας με τους άλλους ανθρώπους. Αποτελούν τα σημεία που άφησε ορατά και έκδηλα η φύση για να βρίσκουμε την πορεία μας μέσα στον χώρο και τον χρόνο.
Βρίσκουμε την πορεία μας μέσα στο χώρο και το χρόνο. Η μελέτη αυτή είναι σημερα τελειοποιημένη επιστήμη. Αντλήστε: Δύναμη, τύχη, χρήμα, υγεία, με κορυφαίες εργασίες αιχμής που συνδυάζονται με τον αστερισμό σας καθώς και πανίσχυρα φυλακτά βασισμένα στην γενέθλια ώρα και μέρα σας. Το Κέντρο μεταφυσικής ΜΑΥΡΗ ΑΜΠΕΛΟΣ με πρόεδρο και διδάκτωρ τον Ι.ΜΗΔΑ θα αναλάβουν την ανάλυση και την πλήρη αναβάθμιση τους αστρικού σας κάρμα.

Νέα - Άρθρα

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH