Αστρολογία

Αστρολογία

Η ζωή μας είναι ένα συνονθύλευμα γεγονότων, πιθανοτήτων αλλά και καθημερινών συμβάντων που εμείς οι ίδιοι χειριζόμαστε κατά το δοκούν.
Οι περισσότεροι από εμάς θα σκέπτονταν ότι ορίζουμε την ζωή μας κατά το πώς επιθυμούμε εμείς οι ίδιοι. Συμβαίνει όμως αυτό στ’ αλήθεια;
Ο λαός λέει «όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει» και αυτή η διατύπωση ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς ότι και να οργανώσουμε, όσο και αν προσπαθούμε να δημιουργήσουμε πρόγραμμα και να βάλουμε τα δεδομένα που συνθέτουν την ζωή μας σε «κουτάκια», πάντα μα πάντα θα συναντάμε το αναπόφευκτο…Αυτό που δεν προβλέψαμε κι ούτε μπορούμε να δούμε ότι έρχεται.
Είμαστε λοιπόν έρμαια των γεγονότων που φέρνει το σύμπαν και ο κόσμος στον οποίον ζούμε;
Κι όμως δεν είμαστε.. Όλα αυτά τα γεγονότα θετικά ή αρνητικά, που δεν μπορούμε να υπολογίσουμε, είναι μέρος της φυσικής ισορροπίας που διαπνέει τόσο τον δικό μας μικρόκοσμο όσο και τον μακρόκοσμο.
Σήμερα, η μελέτη των γνώσεων και των μελετητών του παρελθόντος, η συνεχής επαφή με τα κείμενα επιστημόνων και φιλοσόφων αλλά και η συνειδητοποίηση της βαθύτατης γνώσης που ενέχει η μελέτη των άστρων, έχει διαμορφώσει το πιο πρόσφορο έδαφος για την εφαρμογή και την τελειοποίηση της αστρολογίας.
Η αστρολογία είναι η επιστήμη που μελετά τα άστρα, τον μακρόκοσμο, το σύμπαν. Η φυσική, τα μαθηματικά και όλες οι θετικές επιστήμες επανειλημμένως έχουν αποδείξει την βαθύτατη και αδιάρρηκτη σχέση   που έχει ο δικός μας κόσμος, ο μικρόκοσμος με τον μακρόκοσμο, το σύμπαν και τα στοιχεία που το συνθέτουν.
Τα άστρα, οι πλανήτες, όλη αυτή η άγνωστη και μυστηριώδης για μας ύλη που βρίσκεται ελεύθερη στο σύμπαν, αλληλοεπιδρά με τον δικό μας κόσμο, πόσο μάλλον με εμάς τους ίδιους.
Η αστρολογία μας δίνει την δυνατότητα να αναλύσουμε αυτήν την βαθύτατη σχέση, να ερμηνεύσουμε το απροσδόκητο και να μελετήσουμε τον ρόλο του και την πιθανότητα να το ξανασυναντήσουμε… Η αστρολογία μας δίνει τον έλεγχο, επεξηγεί και μας δίνει τα εφόδια να διαχειριστούμε και να βελτιώσουμε την ζωή μας…

Νέα - Άρθρα

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH