Αστρολόγος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ

Η αστρολογία είναι σήμερα περισσότερο αποδεκτή σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη περίοδο στο παρελθόν.
Η διάνοιξη των οριζόντων, η ευκολότερη πρόσβαση στην παιδεία και η πνευματική ανάταση που προσφέρει η πρόοδος της μοντέρνας εποχής, έχουν δημιουργήσει κατάλληλες συνθήκες για την διαμόρφωση ανοιχτόμυαλων και πιο διερευνητικών ανθρώπων.
Αυτοί οι άνθρωποι σήμερα, αναγνωρίζουν την αξία και την σημαντικότητα της μελέτης των άστρων και των επουράνιων σωμάτων.
Παράλληλα με την διεύρυνση του κύκλου αποδοχής της αστρολογίας, με την πάροδο του χρόνου, συνεχώς αυξάνονται οι άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι ασχολούνται επαγγελματικά με την αστρολογία.
Είναι όλοι όμως αποδοτικοί; Πως γνωρίζουμε ότι μπορούν να ερμηνεύσουν σωστά τις κινήσεις των άστρων , την πάροδό τους και την επιρροή στην ανθρώπινη φύση;
Κάθε επιστημονικός κλάδος απαρτίζεται από ανθρώπους που είναι χαρισματικοί και λιγότερο αποδοτικοί. Το θέμα που προκύπτει ως προς αυτό τουλάχιστον με την επιστήμη της αστρολογίας, είναι ότι το ευρύ κοινό, δεν γνωρίζει καλά τα ορθά κριτήρια επιλογής ενός αστρολόγου.
Ένας σωστός αστρολόγος, δεν επαίρεται ούτε διαλαλεί την χαρισματική του φύση. Αντίθετα αφιερώνεται στην πολύχρονη μελέτη και στην λήψη γνώσεων για την μελέτη των άστρων και δρα με υπευθυνότητα για να δώσει τα φώτα του..
Επιλέξτε σωστά τον αστρολόγο σας, δίνοντας έμφαση στην ύπαρξη πιστοποιήσεων και πτυχίων για την δραστηριοποίησή του.

Νέα - Άρθρα

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH