Μεταφυσικός Αθήνα

Μεταφυσική

Η ενόραση, η αντίληψη του θεατού αλλά και του αθέατου κόσμου, αποτελούν ιδιαίτερες ικανότητες, υψηλά χαρίσματα με τα οποία ευνοεί κάποιους ανθρώπους η φύση.
Άλλοι άνθρωποι έχουν ανεπτυγμένη ικανότητα στις τέχνες… Κάποιοι άλλοι πάλι, στον αθλητισμό και στην διδασκαλεία… Όπως αυτά τα χαρίσματα έτσι και η ενόραση είναι ένα εκ γενετής προτέρημα που η δύναμη και ο έλεγχός του εξαρτώνται άμεσα από την εξάσκηση και την τελειοποίησή της..
Άλλωστε τίποτα δεν μπορεί να αναδειχθεί δίχως την διδασκαλεία και την εξάσκηση. Με την τύχη που μου χάρισε η ύπαρξή μου σε ένα καλλιεργημένο και πνευματιστικό οικογενειακό περιβάλλον, όπου τα μέλη του με ενθάρρυναν να αναπτύξω περαιτέρω την ενόρασή μου, με σπουδές και πολύχρονη μελέτη, σήμερα προσφέρω την βοήθειά μου σε όσους χρειάζονται βοήθεια για να επιλύσουν τους προβληματισμούς τους.
Η πολυετής δραστηριοποίησή μου, η συνεχής μελέτη αλλά και η ενόραση που δεν σταματώ να εξασκώ, μου δίνουν την δυνατότητα:
  • Να βοηθώ ανθρώπους να ξανασμίγουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Με τον σύντροφό τους, τον γονέα τους ή ακόμη και κάποιον αγαπημένο φίλο
  • Να αυξάνω με την εφαρμογή ισχυρών εργασιών την τύχη και την θετική ενέργεια για να δημιουργηθούν οι απαραίτητες συνθήκες επιτυχίας
  • Να αντιμετωπίζω ερωτικά και εργασιακά προβλήματα

Να σας παράσχω την βοήθειά μου για την καριέρα σας και τα εργασιακά σας θέματα

Νέα - Άρθρα

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH