Βουντού

Βουντού

Ο όρος βουντού αναφέρεται στις λαϊκές δοξασίες και πεποιθήσεις των Αφρικανικών λαών. Η λατρεία του βουντού πέρασε από αυτούς τους λαούς, στους Ευρωπαίους και σήμερα, υπάρχουν ακόμη πολλοί που εφαρμόζουν τις πρακτικές αυτού του είδους μαγείας.
Το βασικό χαρακτηριστικό της, είναι ότι έχει κυρίως βλαπτικό χαρακτήρα και επεμβαίνει άμεσα και καταστροφικά στο «ευ ζείν» και στο «καλώς έχειν» των ανθρώπων που μπαίνουν στο στόχαστρό της.
Η αρνητική επενέργεια που έχει η μαγεία βουντού, εντοπίζεται κυρίως σε σωματικά συμπτώματα. Αναπάντεχοι πόνοι οι οποίοι συνήθως φαίνονται αβάσταχτοι και έρχονται και φεύγουν, δυσλειτουργίες μελών του σώματος που εμφανίζονται για πρώτη φορά και δεν έχουν απτά αίτια, αδυναμία χειρισμού του ίδιου του σώματος, είναι μερικά από τα συνήθη στοιχεία που υποδεικνύουν ότι κάποιος έχει πέσει θύμα των πρακτικών βουντού.
Οι άνθρωποι που ζουν από την δυσμένεια των άλλων, που ζηλεύουν και φθονούν και που βρίσκουν την ευχαρίστηση από την ταλαιπωρία των άλλων, ευθύνονται για πολλά από τα περιστατικά αυτά..
Τα θύματα της πρακτικής βουντού, δεν μπορούν να πιστέψουν ή να αντιληφθούν ότι έχουν υποστεί την επενέργειά της. Συνήθως επισκέπτονται τον γιατρό, κάνουν εξετάσεις αλλά τις περισσότερες φορές τα αποτελέσματα δεν έχουν να υποδείξουν κάποια οργανική δυσλειτουργία. Παρ’ όλα αυτά οι πόνοι και η ταλαιπωρία παραμένουν και δεν σταματούν αλλά αντίθετα αυξάνουν με την πάροδο του χρόνου…
Σε άλλες περιπτώσεις, η μαγεία βουντού εναντίον κάποιου δεν φθείρει τον ίδιο αλλά εκφυλίζει τους τομείς της ζωής του. Δημιουργεί δυσμενείς συνθήκες, τον κάνει να ατυχεί σε κάθε επαγγελματικό ρίσκο, καταστρέφει την ερωτική του ζωή, τις σχέσεις του με τους γύρω του και καταβάλλει την ψυχολογία του με αρνητισμό και δυσφορία…
Σκοπός των ισχυρών εργασιών που παρέχονται στα Κέντρα Μεταφυσικής ΜΑΥΡΗ ΑΜΠΕΛΟΣ με πρόεδρο και διδάκτωρ τον Ι. ΜΗΔΑ, είναι η εξάλειψη αυτού του είδους καταστροφικής μαγείας. Η αντιπαραβολή στις αρνητικές επενέργειες είναι πάντοτε επιτυχημένη..
Εάν δεν μπορείτε να εξηγήσετε αυτά που σας συμβαίνουν, σωματικά αλλά και συγκυριακά και όλα βαίνουν προς το χειρότερο, μην αφήνετε την κατάσταση να διαιωνίζεται… Υπάρχει ο τρόπος να βάλετε ένα τέλος σε όλη αυτή την κατάσταση και να μπείτε και πάλι στον δρόμο της επιτυχίας, της υγείας και της ευτυχίας.
Στα Κέντρα Μεταφυσικών Ερευνών «Μαύρη Άμπελος» με πρόεδρο διδάκτωρ τον Ι. Μήδα:
  • Παρέχεται ισχυρή και αποτελεσματική προστασία από βουντού που επιφέρουν δυσλειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού  αλλά και επαγγελματικό και προσωπικό αφανισμό
  • Σας προσφέρονται όλα τα απαραίτητα εφόδια για να αυξήσετε την τύχη σας και να ενεργοποιήσετε την θετική ενέργεια που θα σας βοηθήσει να ανακάμψετε ολοκληρωτικά

Νέα - Άρθρα

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH