Επαναφορές Προσώπων

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

Επαναφορά-ες προσώπου-ων.- Μεταφυσική – Αλχημεία.-
Μαγεία – Αστρολογία.-Εργασίες Καμπάλα.- Εργασίες κύκλου.

Επιστήμη της Μεταφυσικής, ένας πλατύς ορίζοντας μαγείας που υπερβαίνει τον υλικό κόσμο. Αναπτύσσοντας τις ανθρώπινες δυνατότητες πρόσθετης αντιληπτικής ικανότητας, ένας τύπος ανώτερης δημιουργίας από αυτόν που μας είναι οικείος, πραγματώνετε σε άλλες διαστάσεις και υπαρξιακά επίπεδα του κόσμο που μας περιβάλλει.

Επεκτάσεις και μεγεθύνσεις των αντιλαμβανόμενων μεταφυσικών ικανοτήτων μας δίνουν τη δυνατότητα δημιουργίας έργου για κάθε ανθρώπινη φιλοδοξία και θέληση, για συντροφικότητα και επαγγελματική ανάπτυξη.

Εργαζόμαστε με συνέπεια, για ένα προϊόν ανώτερο διαφορετικό.Σε αυτόν τον άλλο κόσμο της Μεταφυσικής μαγείας όπου και βρίσκεται ο σκοπός της ύπαρξής μας.

Ότι κι αν σου συμβεί,σε πλήθος προβλημάτων μην απελπίζεσαι. Ακόμα κι αν όλες οι πόρτες είναι κλειστές, ένα μυστικό μονοπάτι είναι εκεί για σένα, που κανείς δεν θα το ξέρει,- είμαι εδώ για εσένα για να μπορείς να δεις και να ζήσεις τον παράδεισο σου χρειάζεσαι τις εργασίες μου μετά όταν πάρεις αυτό που θέλεις θα μου είσαι ευγνώμων! Είναι εύκολο.

Στα γραφεία – ΜΑΥΡΗ ΑΜΠΕΛΟΣ – του Μεταφυσικού Αποκρυφιστή Ιωάννη Μήδα έχουμε Πανελλαδικά σταθερά τις περισσότερες επιτυχίες, χρησιμοποιούνται μέθοδοι τελετουργικών [κύκλου οι πλέον δύσκολες αλλά αποδοτικές] για πλήθος μεταφυσικών εργασιών.

Επενδύοντας σε ποιοτικές εργασίες με σεβασμό αξιοπιστία και σοβαρότητα,κερδίζουμε 70 χρόνια την εμπιστοσύνη σας με εντιμότητα,τρεις γενεές γραφεία, Ι. Μήδας.

Οι Επαναφορές έχουν μια ιδιαίτερη θέση στην Μεταφυσική που με την σειρά της έχει σαφώς μαθηματικές ιδιότητες με χροιά και δομή Αποκρυφιστική απροσπέλαστη από το 99% των ανθρώπων. Η ετερογενής δύναμή της βασίζεται στην εσωτερική διαδοχικότητα της συνείδησης και της μνήμης σε μια στοχευμένη υποβολιμαία κατεύθυνση όπου ο νους αρχίζει να κατανοεί αντίστροφα ενώ  κλειδώνει γρήγορα ότι του υποβάλεται. Έτσι ακριβώς ο άνθρωπος προσαρμόζεται και ταυτίζεται με το υποκείμενο που τον συνδέουμε ,σε μια δημιουργική δραστηριότητα.Οι Επαναφορές στην Μεταφυσική είναι μια θεμελιώδη εργασία του ανθρώπινου πνεύματος όπου βασιλεύει ο παραλογισμός του διανοητού αποκρυφισμού.Τις εργασίες μου αυτές ονομάζω [Εσθλός] που έχει σαφή σχέση με το [ Αληθινό. ]

Οι Επαναφορές έχουν μια ιδιαίτερη θέση στην Μεταφυσική αστρολογία με δομή Αποκρυφιστική μη κατανοητή από το 99% των ανθρώπων.
Η δύναμή της βασίζεται στο τελετουργικό μεταφυσικό κλείδωμα [εργασίες κύκλου] παραστάσεων πράξεων και λέξεων της μνήμης που στοχεύει την υποβολιμαία κατεύθυνση όπου ο νους αρχίζει να κατανοεί αντίστροφα ενώ κλειδώνει στις οραματιστικές εφαρμογές [υποβολές μεταβιβάσεις σκέψεων] και εντολών που του υποβάλλονται.
Έτσι ακριβώς ο άνθρωπος προσαρμόζεται και ταυτίζεται με το υποκείμενο που τον συνδέουμε ,σε μια δημιουργική δραστηριότητα.
Οι Επαναφορές στην Μεταφυσική είναι μια θεμελιώδη εργασία του ανθρώπινου πνεύματος όπου βασιλεύει ο παραλογισμός του διανοητού αποκρυφισμού.Οι υποβολές υποδιαιρούνται σε δεκάδες μεταφυσικές εργασίες,όπου ποικίλουν τα επίπεδα δυναμικής ενέργειας και είναι ανάλογες του χαρακτήρα που θα εργασθούμε.Τις εργασίες μου αυτές ονομάζω [Εσθλός] είναι αληθοφανής εργασίες που δεν ανιχνεύονται ποτέ,πραγματώνονται δε με τελείως φυσικά αποτελέσματα.
Οι επαναφορές είναι κλάδος της μεταφυσικής κοσμολογίας με άρρηκτες επεκτάσεις στην φιλοσοφία, στην χημεία, τα μαθηματικά που με την σειρά τους επεκτείνονται στην φυσική την αστρονομία την αστρολογία την μαγεία.
Ο ανθρώπινoς νους είναι το υπερόπλο όλων των συμπαντικών μεταφυσικών μαγικών και αρχαγγελικών εργασιών.
Προτείνω τις εργασίες μου δεσίματος επαναφορών, [Εσθλός] σε περιπτώσεις καταστάσεων αρνητικής μορφής αγάπης, η σε κατάσταση ύπαρξης πλήρους καταστροφής σχέσεων, η υλικών αντιθέσεων με ύπουλες και άδικες κινήσεις, ή ερωτική προδοσία ή αχαριστία απέναντι και ενάντια σε εσάς.
Η δύναμη της αποκρυφιστικής μεταφυσικής κοσμολογίας αντικαθιστά και αποκαθιστά τις εχθρικές αυτές καταστάσεις με θετικό πρόσημο για εσάς πάντα με βάση τις εντολές σας.
Με την δύναμη δεκάδων εργασιών μας εφαρμοσμένης αστρολογικής μεταφυσικής έχουμε τα εκπληκτικά μη ανιχνεύσιμα αποτελέσματα και το κυριότερο φαίνονται τελείως φυσικά, ευθυγραμμίζοντας τους χαρακτήρες σε κοινή συνισταμένη άρρηκτα δεμένους σε κοινούς πλέον στόχους .
Οι χαρακτήρες των ανθρώπων απέχουν κατά εκατοντάδες κλίμακες διαφορετικότητας ο ένας από τον άλλο.
Μαζί θα βρούμε την κατάλληλη μεταφυσική εφαρμογή που θα κουμπώνει ακριβώς στα δικά σας θέλω και τις δικές σας εντολές με απόλυτη φυσικότητα.Μην χάνεται ούτε στιγμή κάνετε αυτό που θέλετε ΤΩΡΑ.
…………………………………………………………….
Επενδύοντας σε ποιοτικές εργασίες με σεβασμό αξιοπιστία και σοβαρότητα,κερδίζουμε 70 χρόνια την εμπιστοσύνη σας με εντιμότητα,τρεις γενεές γραφεία, Ι. Μήδας.
…………………………………………………………….
Το παιχνίδι κερδίζεται όπως εσείς επιθυμείτε όταν δεν παίζεται στο επίπεδο του συνειδητού.

Νέα - Άρθρα

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH