Ονειροκρίτης

Ονειροκρίτης

Ο ύπνος δεν έχει να κάνει μόνο με την ξεκούραση του οργανισμού. Η κατάσταση ακινησίας και χαλάρωσης που δημιουργεί φέρνει στην επιφάνεια εικόνες του υποσυνειδήτου, ιστορίες που μας φαίνονται περίεργες ή παράλογες.. Αυτές οι απεικονίσεις είναι τα όνειρα.
Από τις πρώτες ανθρώπινες κοινωνίες κάθε άτομο αντιλαμβανόταν βαθιά μέσα του ότι αυτές οι ιστορίες κάτι συμβολίζουν και κυρίως κάτι έχουν να πουν.
Η τέχνη της μελέτης των ονείρων παρέχει τις ερμηνείες που χρειαζόμαστε για να κατανοήσουμε καλύτερα ον εαυτό μας, τις σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους αλλά και γεγονότα που συμβαίνουν στην ζωή μας και δεν μπορούμε να επιλύσουμε.
Άλλες φορές πάλι, τα όνειρα μπορεί να έχουν προφητικό χαρακτήρα και να υποδεικνύουν στοιχεία από τα γεγονότα που έπονται του παρόντος μας.
Όπως και να χει τα όνειρα έχουν μεγάλη σημασία και η ερμηνεία τους είναι πολύ σημαντική για μας τους ίδιους αλλά και την ζωή μας.
Ο ονειροκρίτης, αποσκοπεί σε αυτό ακριβώς το έργο. Να εξηγήσει τα στοιχεία από τις αποσπασματικές και δυσερμήνευτες των ονείρων σας για να κατανοήσετε την ουσία τους.

Στα Κέντρα Μεταφυσικής ΜΑΥΡΗ ΑΜΠΕΛΟΣ με πρόεδρο και διδάκτωρ τον Ι. ΜΗΔΑ, η ερμηνεία των ονείρων γίνεται με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο, παρέχοντας αναλυτικές ετήσιες εργασίες ονειροκρίτη για τα επαγγελματικά, τα αισθηματικά, τα ερωτικά, τα οικογενειακά αλλά και την καριέρα σας.

Νέα - Άρθρα

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH