Μαγγανεία

Μαγγανεία

Η μαγγανεία είναι συνιστώσα μέθοδος της μαύρης μαγείας και οι επιδράσεις της μπορούν να έχουν μέχρι και καταστροφικές συνέπειες για τον άνθρωπο που έχει μπει στο στόχαστρο κάποιου..
Η άσκηση της μαγείας από έμπειρούς ανθρώπους, μπορεί να τους καταστήσει δυνατούς ώστε να μπορούν να ελέγχουν καταστάσεις. Όπως ξέρουμε, κάποιες οντότητες μπορούν να «φυλακιστούν» σε πράγμα, π.χ. ρούχο, φωτογραφία, κέρινο ομοίωμα, μαλλιά, αίμα, σπέρμα, σεντόνια και προσωπικά αντικείμενα.
Από την στιγμή που θα συμβεί αυτό, το ίδιο το αντικείμενο αποτελεί δίαυλο τροφοδοσίας αρνητικής ενέργειας για τον άνθρωπο που το έχει στην κατοχή του..
Σε τέτοιου είδους πρακτικές στηρίζεται και η μαγγανεία.
Οι μυστηριώδεις τέχνες και δυνάμεις της μαγγανείας  χρησιμοποιούνται για την επίτευξη στόχων, οι οποίοι υπερβαίνουν τη σφαίρα του φυσικής πραγματικότητας, του κόσμου δηλαδή όπως εμείς αντιλαμβανόμαστε.
Συνδέεται με πνευματιστικές, απόκρυφες δυνάμεις, περιλαμβάνει μαγικές ρήσεις, ειδικές κατάρες και αυτό που οι παλαιότεροι ονόμαζαν «κακό μάτι». Όλα αυτά μπορούν να βλάψουν τους εχθρούς, να προστατέψουν αυτούς που τα ασκούν αλλά και να δημιουργήσουν ασπίδα άμυνας απέναντι σε απόπειρες πρακτικών μαύρης μαγείας.
Τα Κέντρα Μεταφυσικής ΜΑΥΡΗ ΑΜΠΕΛΟΣ με πρόεδρο και διδάκτωρ τον Ι. ΜΗΔΑ διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και ολοκληρωμένες γνώσεις, μπορεί να σας βοηθήσει σε ότι χρειάζεστε:
  • Προστασία από βαρύτατα τελετουργικά μαγγανείας που σκοπό έχουν τη δεμένη βούληση, την προστασία από εργασίες καταστροφής και θανάτου.
  • Η Μαγγανεία έχει 49 διαφορετικές εφαρμογές.

​Εμπιστευθείτε τα Κέντρα Μεταφυσικής ΜΑΥΡΗ ΑΜΠΕΛΟΣ με πρόεδρο και διδάκτωρ τον Ι. ΜΗΔΑ… Τις περισσότερες φορές η υπόθεσή σας μπορεί να επιλυθεί σε λιγότερο από ένα 24ωρο

Νέα - Άρθρα

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH