Μαρτυρίες

Μαρτυρίες πελατών - Τι λένε οι πελάτες μας

null
Αλεξανδρος Καρπιοτης.

Εξαιρετικος Μεταφυσικος αλλα πανω απο ολα εξαιρετικος ανθρωπος. Η εργασια του για την αδερφη μου που στην κυριολεξια ελιωνε μερα με τη μερα τελος Δεκεμβριου του περασμενου χρονου ηταν εκπληκτική. Η αδελφη μου γλυτωσε απο θαυμα. Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Κυριο Μηδα και την ομαδα του.

null
Φωτούλα Π.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μεγάλο Δάσκαλο, ότι καλύτερο του εύχομαι.

null
Αντιγόνη

Κορυφαίος αστρολόγος και εξαίρετος άνθρωπος.

null
Δημήτρης Τ

20Μαρτίου 2010
Κ. Μήδα τα λόγια είναι περιττά. Σε ευχαριστούμε όλη η οικογένεια για ο,τι έκανες εσύ και η ομάδα σου .Να είσαι πάντα γερός ευτυχισμένος και ικανός να σώσεις πολλές οικογένειες από την διάλυση και τα δικαστήρια πολλούς ακόμα ανθρώπους .Σε παρακαλώ πολύ να εκφράσεις τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας και στην ομάδα σου που τόσο πολύ ενδιαφέρθηκε για εμάς.

null
Σπυρίδων Μ.

18 Ιανουαρίου 2011
Ο κ Μήδας ανέλαβε την επαναφορά της συζύγου μου και πέτυχε άψογα σε μια υπόθεση υψηλού ρίσκου αφού είμασταν πλέον στα δικαστήρια ενώ συνάδελφοι του δεν επιθυμούσαν να εμπλακούν. Ο κ.Μήδας στη περίπτωσή μου υπερέβαλε πιστεύω εαυτόν.Δεν θα μιλήσω για το χαρακτήρα του ο οποίος είναι μοναδικός ούτε θα τον συγκρίνω με κάποιους συνάδελφους του –είναι [θεός.!]

null
Μαριάνθη

Το να σαι Αστρολόγος και ΜΑΓΟΣ με τέτοια δύναμη αλλά και Άνθρωπος σπανίζει μου χάρισε ξανά τη ζωή στα 38μου χρόνια σεβάστηκε το γολγοθά της ζωής μου
στάθηκε δίπλα μου Ξανασυμμάζεψε τον άντρα μου κάτι που άλλοι δεν μπόρεσαν και δεν έκαναν είναι ο Σωτήρας μου να τον έχει ο θεός καλά..

null
Λάμπρος Δ

19 Αυγούστου 2012
Είναι εξαιρετικός μακράν όλων είναι ο θεός μου είμαι 58 ετών, δεν θα μπορούσα να ξανακάνω νέα αρχή νέα οικογένεια .. Όσα ευχαριστώ και να πω, είναι λίγα!… Του εύχομαι όμως, με όση δύναμη έχει η καρδιά μου, να έχει πάντα τη φώτιση των Αρχαγγέλων του όπως λέει πάντα και να συνεχίζει να κάνει θαύματα.

null
Αρίσταρχος Π

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ
Τον σκέπτομαι συνέχεια αυτό που έκανε για εμένα δεν έχω λόγια ο άνθρωπος έγραψε.

null
ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ.Ρ

12Ιουνίου 2012
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΝ Κ.ΜΗΔΑ
ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ
ΘΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΕΥΧΕΣ.

null
Σοκάλοβα Ζιούργε

ΑΠό εκη που με γλΗΤόΣΑ το πιντί μου κύριο ΜΗΝΤΑΣ ΕΝΑ Λεω ηναι θειός ηνε βουνό πολη το ευχαριστο δεν ξέρη τη αλο λογια πολη το ευχαριστο από γκαρδιά τη λεο.

null
Παύλος

2 Αυγούστος 2007
Τον Κύριο Μήδα μου τον συνέστησε για ένα πρόβλημα χωρισμού με την κοπέλα μου ένας γνωστός μου φίλος και συμμαθητής στο πανεπιστήμιο. Ούτε που ήξερα τι θα βρω στο διαδίκτυο. Θα του έδινα βραβείο που βγαίνει απ΄την ψυχή μου για ότι έκανε γι’ αυτό. Τέτοιον άνθρωπο με ηρεμία απόλυτη αυτοπεποίθηση και χαμόγελο δεν βρίσκεις ξέρει τη κάνει. Είχα έναν γνωστό που είχε ταλαιπωρηθεί γυρνώντας σε άλλους τον έστειλα στον κ.Μήδα τώρα όπου με βλέπει με αγκαλιάζει.

null
Άννα

26 Ιούλιος 2004
Το αποφάσισα να πάω για τον άντρα μου. Δεν έχω λόγια! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Την λατρεμένη φίλη μου Σμαράγδα )) Ο άντρας μου πλέον μαζεύτηκε και με ΛΑΤΡΕΥΕΙ)) Και εγώ λατρεύω και ευγνωμονώ τον Κ.Μήδα.

null
Νίκος

26 Δεκέμβριος 2017
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! τον εξαιρετικό φίλο μου Κωνσταντίνο είχα βέβαια διαβάσει για τον κύριο Μήδα πολλά ενδιαφέροντα αλλά δεν το αποφάσιζα όταν πήγα στο γραφείο του στην Αλεξάνδρας του είπα ότι το απέναντι φαρμακείο κοντεύει να με κλείσει χαμογέλασε και είπε -ΝΑΙ ΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΗΡΘΕΣ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΕΜΕΝΑ- Με έσωσε από την καταστροφή όπως για την υγεία που από την στεναχώρια μου κόντεψα να χάσω!!-Το μαγαζί μου έγινε ότι μου είπε -ΜΕΛΙΣΣΙ -Στο πρόσωπο του δάσκαλου βρήκα έναν [θεό] είναι απίστευτος τον λατρεύω.

null
Αλεξάντρ

30 Δεκέμβριος 2017
Νίκο, να είστε καλά! Χαίρομαι πολύ για σας, Γνωρίζω αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο δεν θέλω να πω τη έκανε για εμένα ελπίζω να αλλάξει τη ζωή πολλών ακόμα. Με σεβασμό, Αλεξάντρ.

null
Κ.Μαλουράκης

4 Μαίου 2017
Κι εγώ μετά από μεγάλη ταλαιπωρία βρήκα τον κ Μήδα ανέβηκα απ τη Κρήτη.και το βρήκα Το πράμα που ανέθεσα δουλεύει ρολόι , από τούτη τη σελίδα, του στέλνω χαιρετισμό μεγάααααλο χωρίς πολλά λόγια.

null
Μάξιμος

20 Μαρτίου 2010
Μπορείτε να με συγχαρείτε, έγινα κι εγώ ευτυχισμένος ένας ευτυχισμένος άνθρωπος χάρει στον άνθρωπο αυτόν.κ.Μήδα δεν έχω λόγια.

null
Ελενα Ν.

24 Μαϊου 2006
Γυναίκες πρέπει να γνωρίσετε τον άνθρωπο αυτόν και μετά σκυλάκια όλοι. Δάσκαλε την αγάπη μου.

null
Λευτέρης

24 Δεκέμβριος 2017
Ευχαριστώ το γραφείο Μαύρη άμπελος και όλο το επιτελείο με κορυφαίο τον δάσκαλο Ιωάννη Μήδα Οπωσδήποτε θα ξαναέκανα και άλλη εργασία μόνο μαζί τους.

null
Γαβερίδης

2 Αυγούστου 2011
Είδα στη τηλεόραση τον κ.Μήδα μου τον συνέστησε και μια φίλη.είχα πάει σε άλλα 2 γραφεία για προσωπικό θέμα που με απασχολούσε αλλά τίποτα .Μόνον σε αυτόν επιτέλους έκανα αυτό που ήθελα ευχαριστώ όλο το τιμ του γραφείου για την άψογη συνεργασία δεν υπάρχει καμία σύγκριση με άλλους παιδιά σας τον συνιστώ με χίλια.

null
Μιχελάκης ΧΑΝΙΑ

8 Φεβρουαρίου
Ιωάννη, δεν χρειάζεται να πω τίποτα, είσαι θεός, αυτό είναι- έχεις την ικανότητα,τα σέβη μου.

null
Αναστάσιος Λ

Να πάτε Βοήθησε ήδη πολλούς! Δεν χρειάζεται να του πείτε τίποτα ούτε να του τονίσατε, τίποτα τα ξέρει πριν μπείτε.

null
Ηρώ Φ.

Φαίνεται απίστευτο Αλλά τόσοι άνθρωποι λένε για τον Κ.Μήδα τόσα καλά, άρα πρέπει οι εργασίες του να λειτουργούν. θέλω να κάνω ένα ραντεβού μαζί του για ένα αρκετά δύσκολο πρόβλημα που έχω.

null
Στέλιος

8 Ιούλιος 2007
Ηρώ δεν ξέρεις γιατί Μεταφυσικό μιλάμε αν θέλεις να επικοινωνήσουμε να σου πω την εργασία που έκανε για εμένα θα μείνεις είναι ένα θαύμα! Τον ανακάλυψα πριν 5 χρόνια.

null
Elena

Γεια σε όλους! Είχα πρόβλημα με τον άντρα μου, και τώρα χάρη στο Μήδα κάνει για μένα πως και πως, του οφείλω την χαρά και την ευτυχία του σπιτιού μου, δεν έχω λόγια.

null
Φωτεινή

Άρχισα να σέβομαι Την Μεταφυσική και την Μαγεία χάριν του μεγάλου δάσκαλου που δε διστάζει και δεν κωλώνει σε τίποτα για καταστάσεις που δεν αντιστρέφονται μόνο Μήδας κανένας μα κανένας άλλος.

null
Πέτρος

Ευχαριστούμε εγώ και η γυναίκα μου όλη την ομάδα του κ.Μήδα για την εργασία και τη συνεργασία που κάναμε στο θέμα της κόρης μας. Ήταν άψογοι οι άνθρωποι τους συνιστούμε για βοήθεια σε δύσκολες [αδιέξοδες] καταστάσε

null
Παναγιώτα.Π Άνδρος

Το 2010 Είχαν γκρεμιστεί και κλονιστεί τα πάντα γύρω μου υγεία, σύζυγος, εργασία, μέσα σε έξΙ μήνες με σταθερό καταστροφικό ρυθμό.Θα έχανα εντελώς την υγεία μου,οι γιατροί έλεγαν ψυχολογικό: δεν μου έβρισκαν τίποτα, εγώ καρφωμένη στο κρεβάτι, ούτε καν είχε περάσει απ΄το μυαλό μου ότι η πεθερά μου που με μισούσε και ήθελε να με ξαποστείλει με είχε αφανίσει με 3 εργασίες μαγείας,ώσπου μια φίλη μου είπε για κάποιον Μήδα,εγώ δεν πίστευα μέχρι τότε στην μαγεία.Πήγαμε μαζί.Ένα θα πω.Τον άνθρωπο αυτόν τώρα.. τον βλέπω σα Θεό μου. Με ανέλαβε, μου είπε να πάω πίσω στο νησί στο σπίτι μου να ψάξω εκεί.Πράγματι εκεί βρήκα έκπληκτη και έντρομη τα πάντα ότι μου είπε ο δάσκαλος.Αφού με σήκωσε απ΄το κρεβάτι, κατόπιν έβαλε όλα τα πράγματα στην θέση τους όπως ακριβώς τον διέταξα πολύ το ευχαριστήθηκα.Ξέρει ο δάσκαλος πια είμαι.Του στέλνω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ.

null
Νεκτάριος

Παναγιώτα γιατί λες δάσκαλος αν επιτρέπεται;

null
Παναγιώτα.Π Άνδρος

Νεκτάριε έχει σχολή Αστρολόγων ο Κ.Μήδας οι βοηθοί του τον φωνάζουν με σεβασμό -δάσκαλε.

null
Νεκτάριος

Ευχαριστώ Παναγιώτα: εγώ πάντως το 2019 που τον επισκέφθηκα δεν έκανα δουλειά ήταν ακριβός για την τσέπη μου,πήγα σε δύο άλλα γραφεία δεν μου έκαναν καλή δουλειά και τώρα βολιδοσκοπώ κάποια στιγμή τελικά πάλι Μήδα.

null
Λάκης. Αλεξανδρούπολη

Το 2015 που είχα πολύ σοβαρό οικογενειακό θέμα και επισκέφθηκα δυο άλλα γραφεία ένα πολύ γνωστό στη Θεσσαλονίκη και ένα στην Λάρισα, χάνοντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα,οι εργασίες τους δεν μου βγήκαν, κόντευε ένα πολύ σημαντικό για εμένα δικαστήριο όταν με παρότρυνε φίλος μου που είχε ακούσει για τον κ.Μήδα και αποφάσισα να ρισκάρω τρίτη φορά που τα πράγματα ήταν απελπιστικά πλέον πιο δύσκολα.. ο Κ.Μήδας με Ε-Σ-Ω-Σ-Ε μου ΕΣΩΣΕ το σπίτι μου την αγάπη μου του το χρωστάω, θέλω να πω ένα μεγάααλο μεγάλο ευχαριστώ.

null
Φωτεινή.Λ Πάτρα

Έχω 4 χρόνια που τον έχω επισκεφθεί,εντάξει άλλο επίπεδο άλλο πράγμα ο άνθρωπος, δεν έχω λόγια.

null
Αργύρης Τουρλινός. Καβάλα

Το 2018 επισκέφτηκα το γραφείο [Μαύρη άμπελος] στην Λ.Αλεξάνδρας του μεταφυσικού Ι.Μήδα. Γνώστης μέγας των εργασιών του. Φιλικός απλός και κύριος.Στις δύο εργασίες που του ανέθεσα απέδειξε το μεγαλειώδες των δυνάμεων του.Συνιστώ τα γραφεία [Μαύρη άμπελος].

null
Παντελίτσα Π.

Επήγα στον κ.Μήδα του ανάθεσα που ο Αντρέας μου μας επαράτησεν για τα μάτια μιας να μη πω,έχομεν τρια παιδιά,ανέλαβεμε και βρήσκε τους και διελυσέ τους την σχέσην τους, εξεγύρισε το κεφάλιν του και εκάνετον να με παρακαλά.Εκανέ μου πολλά μεγάλον καλό.Το σπίτι μου είναι πολλά ευτυχισμένο.Πολλά τον ευχαριστώ.

null
Anastasia TRIKALA

O Midas einai korufaios.

null
Μαρί .Πάτρα.

Κάνει δουλειά εντάξει,έκανε στην φίλη μου που πήγαμε δεν λέω, αλλά είναι ακριβός και την άργησε της είπε μια εβδομάδα και την πήγε δέκα ημέρες λόγο φόρτου εργασίας της είπε.
Όχι και τέλειος.

null
Μαρί .Πάτρα.

Κάνει δουλειά εντάξει,έκανε στην φίλη μου που πήγαμε δεν λέω, αλλά είναι ακριβός και την άργησε της είπε μια εβδομάδα και την πήγε δέκα ημέρες λόγο φόρτου εργασίας της είπε.
Όχι και τέλειος.

null
Ευδοκία.Αμφιλοχία.

Το 2008 επισκεφθήκαμε με τον σύζυγο μου το γραφείο (Μαύρη Άμπελος) για πολλή σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε με το παιδί μας,ο Κ,Μήδας μας είπε ότι οι πιθανότητες ήταν 60 κατά και 40 υπέρ μας. Αποφασίσαμε με τον σύζυγο μου να το ρισκάρουμε διότι ο κ. Μήδας σε εμπνέει και ενστικτωδώς τον εμπιστευτήκαμε.Ένα θα πω.. ο άνθρωπος αυτός εκτός το ήθος που διαθέτει, έχει αστείρευτες γνώσεις μεταφυσικής, με τεράστιες δυνατότητες και όντος έφερε τα πάνω κάτω,είναι απίθανος, τον αγαπάμε πολύ, δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ, χίλια ευχαριστώ αρκετά δεν είναι.

null
Ευδοκία.Αμφιλοχία.

Το 2008 επισκεφθήκαμε με τον σύζυγο μου το γραφείο (Μαύρη Άμπελος) για πολλή σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε με το παιδί μας,ο Κ,Μήδας μας είπε ότι οι πιθανότητες ήταν 60 κατά και 40 υπέρ μας. Αποφασίσαμε με τον σύζυγο μου να το ρισκάρουμε διότι ο κ. Μήδας σε εμπνέει και ενστικτωδώς τον εμπιστευτήκαμε.Ένα θα πω.. ο άνθρωπος αυτός εκτός το ήθος που διαθέτει, έχει αστείρευτες γνώσεις μεταφυσικής, με τεράστιες δυνατότητες και όντος έφερε τα πάνω κάτω,είναι απίθανος, τον αγαπάμε πολύ, δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ, χίλια ευχαριστώ αρκετά δεν είναι.

null
Λιουντμίλα Κ....ιδου. Καλλιθέα.

Πιγκά το 2019 το Μηδάς ίπεμε για ντουλιά πολά ευρο και έφιγκα,.όμος εκανέμε εντίποσι που ίπεμε το Μηδάς θα το προσπατίσουμε όχι λόγκια μεγκάλα. Και αλά εγκό πίγκα κάπου πίο φτενά σε μια και ίπεμε αφτή θα κάνο εκατό τι εκατό και δε έκανε ντουλία,και πίγκα αλού πάλε τα ίντια ιπέμε ένα Μαλ–α εκατό στο εκατό θα φτιάχνοσε,και πάλε ντουλία οχι, και μαζί δυο γκραφία έδοκα όσα ίχεμε πι το Μηδάς, και ντουλιά μιδεν. Άμα ξαναπίγκα πάλε το ξανά το Μηδάς εκίνο χαμογελάη και λέειμε ΙΣΟΣ μπορό εγκό και κάνο ντουλία σου.—-.ένα θα πο το Μηδάς ίναι μουναντικό ίνε μεγκάλο πολί πολί μεγκάλο αφτό Μηδάς άλο τίποτα.

null
Ευθαλία Ξένου.

Αυτά είναι του διαόλου να πάτε στην εκκλησία να σας εξομολογήσουν οι άγιοι πατέρες. ΜΟΝΟ η ορθοδοξία σώζει, ότι υπάρχει στον πλανήτη εκτός ορθοδοξίας θα βράσει στα καζάνια της κόλασης. Ο Μήδας είναι διάολος.

null
Λευτέρης Τουρ---ος.

Βρε Ευθαλία Ξένου είμαι καθολικός χριστιανός και εμείς οι καθολικοί στα καζάνια;;

null
Ευθαλία Ξένου.

Λευτέρης Τουρ—ος και εσείς και όλες οι άλλες θρησκείες θέλετε στην πυρά.

null
Λευτέρης Τουρ---ος.

Εγώ από περιέργεια μπήκα να διαβάσω κάποια πράγματα επηρεασμένος θετικά από φίλο μου που είναι τρελαμένος με τον κ.Μήδα μετά από δύσκολη πράγματι εργασία που του έβγαλε (και μάλιστα του έλεγα αυτό αποκλείεται να στο κάνει το ομολογώ),αυτό με έχει κάνει να συμπαθώ και γω τον κ.Μήδα μετά από αυτό που ξέρω ότι έκανε: ναι είναι ap.

null
Λευτέρης Τουρ---ος.

Ευθαλία Ξένου. Μια χαρά σε βρίσκω.

null
Aggeliki P. Drosia

Εργάζομαι σε νοσοκομείο της Αττικής.Οι πολλές ώρες απουσίας λόγο εργασίας από την οικογένεια μου ίσως ήταν και η αιτία να καταστραφεί πλήρως η συζυγική μου σχέση μετά έξι χρόνια έγγαμου βίου, με δύο παιδιά,ο σύζυγος με άλλη φτάσαμε να πάρουμε διαζύγιο αλλά δεν το έβαλα κάτω.Απευθύνθηκα κατά τα λεγόμενα πολλών και εκλεκτών φίλων στον σταθερά καλύτερο.Και απέδειξε οτι τίποτα δεν είναι τυχαίο ΝΑΙ είναι κορυφή ο κ.Μήδας διευθετεί ίσως τα πάντα.[αλλά τα πάντα].Μου έκανε το μεγαλύτερο για εμένα καλό, που δεν υπολογίζεται με τα όποια χρήματα. Του στέλνω πολλά φιλιά και ένα τεράστιο ευχαριστώ.

null
Άννα. Ευρυτανία.

Επισκέφθηκα τον κ.Μήδα στην Λ.Αλεξάνδρας το 2017 για επαγγελματικούς λόγους.Μου έκανε εντύπωση που είπε (κάτι θα κάνουμε) χαμογελώντας. Είχε απόλυτη επιτυχία σε όσα κάναμε,δεν λέει λόγια όπως άλλοι.. κάνει έργα.. θα συνεχίσω να κάνω εργασίες με τον μακράν ανώτερο όλων τον αγαπημένο δάσκαλο μεταφυσικής. Ιωάννη Μήδα.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH