Αστρολογικές προβλέψεις

Αστρολογικές προβλέψεις

Μελετώντας την αστρολογία σε βάθος και με την πολύχρονη περιήγησή μου στο Θιβέτ, διαπίστωσα πως τα έμβρυα αντιδρούν στην συμπαντική ηλεκτρομαγνητική ενέργεια και υπάρχει αλληλεπίδραση ανάμεσα στο σύμπαν και την ατομική ψυχή.
Οι μέθοδοι αστρολογίας, ως γνώση που εκμαίευσα από σοφούς, καλλιεργημένους ανθρώπους και ιστορικά έγγραφα, με βοηθούν να καθοδηγώ ορθά όσους ζητούν την βοήθειά μου.
Οι αιτιατές και μη αιτιατές σχέσεις με το σύμπαν και τα άτομα με τα οποία συναναστρεφόμαστε και μοιραζόμαστε κοινό περιβάλλον, ερμηνεύονται επιτυχώς από τον τομέα τους αστρολογίας προσφέροντας λύσεις καθημερινά σε πολλούς ανθρώπους.
Στο Κέντρo Μεταφυσικής ΜΑΥΡΗ ΑΜΠΕΛΟΣ με πρόεδρο και διδάκτωρ τον Ι. ΜΗΔΑ, εστιάζω στην πρόβλεψη των γεγονότων που σας απασχολούν με την εφαρμογή τεχνικών αιχμής και την εφαρμογή των πιο φερέγγυων μεθόδων της αστρολογίας. Τώρα μπορείτε να βρείτε να την άκρη του νήματος για:
  • Την ερωτική σας ζωή
  • Την επαγγελματική σας σταδιοδρομία
  • Την καριέρα σας
  • Την οικογενειακή σας ζωή,
με προβλέψεις που καλύπτουν μεγάλο χρονικό διάστημα, με την διεξαγωγή ετήσιων εργασιών που έχουν επανειλημμένως βραβευτεί για την επιτυχία τους.
Μπορείτε να δώσετε και τους τέλος στα ζητήματα που τους απασχολούν…
Είμαι στην διάθεσή τους για να το πετύχουμε…
ΜΗΔΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΑΥΡΗ ΑΜΠΕΛΟΣ

Νέα - Άρθρα

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH