Επαναφορά προσώπου με ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ

Επαναφορά προσώπου με ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ Εφαρμογές των ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΗΔΑ.

Η τέχνη των τελετουργικών της Σολομωνικής εφαρμόστηκε περισσότερο από κάθε άλλον μάγο από τον Βασιλιά Σολομώντα.

Τα γνωστά αντίγραφα δημιουργήθηκαν τον Μεσαίωνα ή και αργότερα. Τα βιβλία είναι 8 και περιέχουν το 80% των μαγικών και εωσφορικών διδασκαλιών.

Λέγεται πως το πρώτο αυθεντικό χειρόγραφο έχει βρεθεί και βρίσκεται στην μυστική βιβλιοθήκη του Βατικανού.

Είναι πολύ πιθανό να ενέπνευσε μεταγενέστερες εργασίες όπως το Lemegeton, επίσης γνωστό ως The Lesser Key of Solomon, αν και υπάρχουν πολλές διαφορές μεταξύ τους.
Αυτό που μπορεί να οδήγησε στην δημιουργία του Lemegeton είναι οι κλητεύσεις και τα τελετουργικά του εξαγνισμού, ενώ λιγότερο σημαντικά ήταν τα ρούχα και τα μαγικά σύμβολα.

Υπάρχουν,πολλά βιβλία σε διάφορες μεταφράσεις, με μικρότερες ή μεγαλύτερες διαφορές δεν βρήκα καμία σωστή, έτσι αναγκάστηκα το 1995 να μεταβώ στην Γερμανία μετά από πληροφορίες όπου και βρήκα και τους 8 τόμους στα γερμανικά και επιστρέφοντας με αρκετά μεγάλους κόπους και χρήματα να τους μεταφράσω στην ελληνική γλώσσα.

Είναι όλες χειρόγραφες σημειώσεις και σκίτσα που χρονολογούνται γύρω στον 11ο αιώνα.

Τα παρεμφερή βιβλία που είναι αφιερωμένα στον Βασιλιά Σολομών είναι πολλά-ελάχιστα δε γνήσια, γράφτηκαν στην χρονική περίοδο από το 1000 έως το 1453, που ήταν υπονομευμένη από τους Σταυροφόρους και την επιρροή που είχε η επαφή τους με Άραβες αλχημιστές πάντα σε σύγκριση εργασιών με Ευρωπαίους μάγους και δαιμονολόγους,βιβλία που αρκετά από αυτά θα έλεγα οτι είναι σοβαρά κανένα όμως δεν έχει την δυναμική της γνήσιας Σολομωνικής.

Αντίθετα από τα άλλα βιβλία, η Κλείδα του Σολομώντος αναφέρει τα 72 πνεύματα που συγκάλεσε και έκλεισε ο Σολομών σε ένα μπρούντζινο αγγείο κατα την διάρκεια τελετουργίας κύκλου κάτι μοναδικό.

Όπως αναφέρουν η Pseudomonarchia Daemonum (16ος αιώνας) και το Lemegeton σφραγίδα του δαίμονα (17ος αιώνας). η Κλείδα του Σολομώντος περιγράφει,την εμφάνιση ή δουλειά κάποιου αλχημιστή ,με τα απαραίτητα για να τον προετοιμάσει για το κάθε μαγικό πείραμα. Συμφωνώ μόνο που αυτό που περιέγραφαν τα εν λόγο βιβλία ήταν το Α η ετοιμασία και τίποτα παραπάνω το 10% της όλης φιλοσοφίας της Σολομωνικής.

Η Σοφία της Σολομωνικής τεχνουργίας, χωρισμένη σε 8 βιβλία, περιέχει κλητεύσεις και επικλήσεις για να καλέσεις πνεύματα
ζωντανών η νεκρών ανθρώπων,η πνεύματα Αρχαγγελικά λευκά η όχι.

Γίνεται λοιπόν κατανοητό ότι ανάλογα τις εργασίες του Εξορκιστή και από τον στόχο των κειμένων εξαρτάτε ποια τα πνεύματα που καλούνται να συνδράμουν τις τελετουργίες.

Αν οι εργασίες είναι εκδίκησης τότε αυτά αυτά είναι [δαίμονες]. Και για να προστατευτεί ο επικαλεστής ( εξορκιστής) από αυτούς και από μια πιθανή προσπάθεια δαιμονισμού πρέπει να υπάρχουν πολύ σοβαρές προστατευτικές δικλίδες για να υποχρεώσουν τα απρόθυμα πνεύματα να υπακούσουν και να συνεργαστούν.

Ο επικαλεστής πρέπει να περάσει από ένα είδος εξαγνισμού και κάθαρσης πριν εκτελέσει ένα απαιτητικό μαγικό πείραμα η ΜΟΝΗ ενδεδειγμένη ημέρα τελετουργικών είναι η Παρασκευή οι υπόλοιπες μόνο για την προετοιμασία αυτό ισχύει μόνο για εργασίες κύκλου. Όλες οι διαδικασίες, τα τελετουργικά, τα ρούχα, τα χρώματα κ.α. αναφέρονται λεπτομερώς μέσα στα βιβλία και πρέπει να τηρούνται λεπτομερώς και χωρίς καμία παρέκκλιση.

Σύμφωνα με την Κλείδα του Σολομώντος διάφορα υλικά πρέπει να αποδοθούν ως προσφορές στα καλούμενα πνεύματα,[αρκετά δαπανηρά] μεταξύ αυτών είναι το αίμα ζώου κατά προτίμηση δική μου [κάποιες σταγόνες μόνο φιδιού] αρκούν απαραίτητη συνθήκη που είναι όμως κοινή σε μεσαιωνικά βιβλία «μαύρης μαγείας».

Είναι ένα βιβλίο το οποίο ξεκινάς να το διαβάσεις από το τέλος προς την αρχή (διότι αυτά που έπονται,διαβάζοντας τα κανονικά .σου προκαλούν χειρότερο κακό).

Πολλά και αρκετά δελεαστικά στους μαγικούς κύκλους πλην όμως πολλοί προσπάθησαν να διαβάσουν το βιβλίο αυτό, είτε γιατί το θεώρησαν αστείο, είτε γιατί το θεώρησαν ανώδυνο και εύκολο. Κάποιοι κατέληξαν σε ψυχιατρείο και θεραπεύθηκαν, κάποιοι άλλοι δεν τα κατάφεραν και διώκονται από αρνητικά πνεύματα και δεν έχουν ησυχία. Βλέπεις δέχτηκαν τόσο έντονο σοκ, που διασαλεύτηκε η πνευματική τους ισορροπία άπειρες δε οι περιπτώσεις θανάτου που έχουν συμβεί.

Η Σολομωνική, πραγματεύεται κάτι εξαιρετικά δύσκολο και σκοτεινό, μιας και αυτό που θέλει είναι να ελέγξει οντότητες

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH