Τα σοφά κρυστάλλινα κρανία ΧΑΛΑΖΙΑ

Ο ΙΕΡΟΣ ΛΙΘΟΣ.
Τα σοφά κρυστάλλινα κρανία ΧΑΛΑΖΙΑ.
Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενα σοφών ιθαγενών της Αμερικανικής ηπείρου υπάρχουν 13 κρυστάλλινα κρανία φτιαγμένα από ατόφιο ορυκτό κρύσταλλο (χαλαζία) και τα οποία είναι σε φυσιολογικό μέγεθος και λέγεται ότι μιλούν και μεταδίδουν πληροφορίες.
Φημολογείται ότι τα κρανία αυτά «περιέχουν» σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την προέλευση , το σκοπό και το πεπρωμένο της ανθρωπότητας καθώς και απαντήσεις για τα μεγαλύτερα μυστήρια της ζωής και του σύμπαντος.
Μάλιστα λέγεται ότι οι πληροφορίες αυτές δεν είναι μόνο σημαντικές για το μέλλον αυτού του πλανήτη αλλά ζωτικές και για την ίδια την επιβίωση του ανθρώπινου γένους.
Σύμφωνα λοιπόν με αυτά, τα 13 αυτά κρανία θα πρέπει να συγκεντρωθούν για να δώσουν τη συλλογική τους σοφία ΜΟΝΟ όταν το ανθρώπινο είδος είναι έτοιμο και εξελιγμένο πνευματικά ώστε να μην κάνει κακή χρήση αυτής της γνώσης..
.
Παραλλαγές των λεγομένων αυτών βρίσκουμε ξεκινώντας από την Κεντρική Αμερική στους απογόνους των Μάγια και των Αζτέκων μέχρι τους ινδιάνους του Πουέμπλο και τους Ναβάχο στις νοτιοδυτικές Η.Π.Α και τους Τσερόκι και Σενέκα στα Β.Α.
Οι έρευνες που διεξήχθηκαν σε συγκεκριμένο κρανίο από την εταιρεία Hewlett-Packard το είχαν πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Τα πρώτο τεστ έγινε στο κρυστάλλινο κρανίο Mίτσελ-Χέτζες (το πρώτο που ανακαλύφθηκε και το πιο γνωστό αφού είναι και το πιο τέλειο ανατομικά.
Ο ΙΕΡΟΣ ΛΙΘΟΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ
Ο όρος [λαον ] σημαίνει λαός, όμως σημαίνει και λίθος [λαας –λαον]. Η σοφή, Ομηρική γλώσσα, μας ενημερώνει για την σπουδαιότητα του ιερού λίθου [ χαλαζία], για την ανθρώπινη κοινότητα του πλανήτη μας και όχι μόνο.
Μας εξηγεί ,πως το πλέον κατάλληλο υλικό για την κατασκευή του ιδανικού εκκρεμούς, δεν είναι ο χρυσός και ο χαλκός, που όλοι ανεξαιρέτως πιστεύαμε, αλλα ένα απλό ορυκτό, ο χαλαζίας. Το πλέον διαδεδομένο ορυκτό στον πλανήτη και με μια μοναδική ιδιότητα.
Ποια είναι αυτή ;;;
Ο πιεζοηλεκτρισμός .Τον ανακάλυψε ο Πιερ Κιουρί το 1880 μ.χ.
Η ιδιότητα του, δηλαδή , να πάλλεται με συχνότητα 32.768 κύκλους ανά δευτερόλεπτο όταν τον διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα.
Έχουμε μπροστά στα μάτια μας λοιπόν, τον ιερό λίθο [χαλαζία], να πάλλεται με 33* κύκλους ανα δευτερόλεπτο [ οι αθάνατοι στρογγυλοποιούν για πρακτικούς λόγους], την στιγμή που τον διαπερνά ο ήπιος, βίο-ηλεκτρομαγνητισμός της φυσιολογίας μας.
Αυτό τον κάνει το άριστο υλικό για την μεταφορά της απάντησης, από το κέντρο αποφάσεων του εγκεφάλου μας, στο εκκρεμές που περιστρέφεται,η εμφάνιση του αριθμού 33 καταδεικνύει την ονομασία του ιερού λίθου, πέρα από την μοναδική ιδιότητα του.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH