ΕΠΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΕΣΙΜΟ ΣΧΕΣΗΣ

ΕΠΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΕΣΙΜΟ ΣΧΕΣΗΣ

Οι Επαναφορές έχουν μια ιδιαίτερη θέση στην Μεταφυσική αστρολογία με δομή Αποκρυφιστική μη κατανοητή από το 99% των ανθρώπων.
Η δύναμή της βασίζεται στο τελετουργικό μεταφυσικό κλείδωμα [εργασίες κύκλου] παραστάσεων πράξεων και λέξεων της μνήμης που στοχεύει την υποβολιμαία κατεύθυνση όπου ο νους αρχίζει να κατανοεί αντίστροφα ενώ κλειδώνει στις οραματιστικές εφαρμογές [υποβολές μεταβιβάσεις σκέψεων] και εντολών που του υποβάλλονται.
Έτσι ακριβώς ο άνθρωπος προσαρμόζεται και ταυτίζεται με το υποκείμενο που τον συνδέουμε ,σε μια δημιουργική δραστηριότητα.
Οι Επαναφορές στην Μεταφυσική είναι μια θεμελιώδη εργασία του ανθρώπινου πνεύματος όπου βασιλεύει ο παραλογισμός του διανοητού αποκρυφισμού.Οι υποβολές υποδιαιρούνται σε δεκάδες μεταφυσικές εργασίες,όπου ποικίλουν τα επίπεδα δυναμικής ενέργειας και είναι ανάλογες του χαρακτήρα που θα εργασθούμε.Τις εργασίες μου αυτές ονομάζω [Εσθλός] είναι αληθοφανής εργασίες που δεν ανιχνεύονται ποτέ,πραγματώνονται δε με τελείως φυσικά αποτελέσματα.
Οι επαναφορές είναι κλάδος της μεταφυσικής κοσμολογίας με άρρηκτες επεκτάσεις στην φιλοσοφία, στην χημεία, τα μαθηματικά που με την σειρά τους επεκτείνονται στην φυσική την αστρονομία την αστρολογία την μαγεία.
Ο ανθρώπινoς νους είναι το υπερόπλο όλων των συμπαντικών μεταφυσικών μαγικών και αρχαγγελικών εργασιών.
Προτείνω τις εργασίες μου δεσίματος επαναφορών, [Εσθλός] σε περιπτώσεις καταστάσεων αρνητικής μορφής αγάπης, η σε κατάσταση ύπαρξης πλήρους καταστροφής σχέσεων, η υλικών αντιθέσεων με ύπουλες και άδικες κινήσεις, ή ερωτική προδοσία ή αχαριστία απέναντι και ενάντια σε εσάς.
Η δύναμη της αποκρυφιστικής μεταφυσικής κοσμολογίας αντικαθιστά και αποκαθιστά τις εχθρικές αυτές καταστάσεις με θετικό πρόσημο για εσάς πάντα με βάση τις εντολές σας.
Με την δύναμη δεκάδων εργασιών μας εφαρμοσμένης αστρολογικής μεταφυσικής έχουμε τα εκπληκτικά μη ανιχνεύσιμα αποτελέσματα και το κυριότερο φαίνονται τελείως φυσικά, ευθυγραμμίζοντας τους χαρακτήρες σε κοινή συνισταμένη άρρηκτα δεμένους σε κοινούς πλέον στόχους .
Οι χαρακτήρες των ανθρώπων απέχουν κατά εκατοντάδες κλίμακες διαφορετικότητας ο ένας από τον άλλο.
Μαζί θα βρούμε την κατάλληλη μεταφυσική εφαρμογή που θα κουμπώνει ακριβώς στα δικά σας θέλω και τις δικές σας εντολές με απόλυτη φυσικότητα.Μην χάνεται ούτε στιγμή κάνετε αυτό που θέλετε ΤΩΡΑ.
…………………………………………………………….
Επενδύοντας σε ποιοτικές εργασίες με σεβασμό αξιοπιστία και σοβαρότητα,κερδίζουμε 70 χρόνια την εμπιστοσύνη σας με εντιμότητα,τρεις γενεές γραφεία, Ι. Μήδας.
…………………………………………………………….
Το παιχνίδι κερδίζεται όπως εσείς επιθυμείτε
όταν δεν παίζεται στο επίπεδο του συνειδητού.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH