Τηλεπάθεια-Προφητεία-Αιώριση.

Τηλεπάθεια-Προφητεία-Τηλεκίνηση-Αιώριση.

Οι άγνωστες δυνάμεις του ανθρώπου ασκούσαν πάντοτε μια ακαταμάχητη γοητεία πάνω του. Εκτός από τους απλούς ανθρώπους, επιστήμονες και πειραματικές εργασίες έχουν επίσης ασχοληθεί με αυτές.

Προφητεία, τηλεπάθεια, τηλεκίνηση, αιώρηση. Μήπως δεν είναι τίποτε άλλο από δυνάμεις που οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να αφυπνίσουν, αρκεί να αντιληφθούν την ύπαρξή τους και να ακολουθήσουν ένα δρόμο καλλιέργειας και ανάπτυξής τους;

Πολλοί από μας μπορεί να έχουμε αισθανθεί κάποια στιγμή στην ζωή μας ορισμένα περιστατικά τα οποία θα μπορούσαν να αναφερθούν ως «ανεξήγητα».

Ονειρα που μας έδειξαν μελλοντικά γεγονότα.
Διαισθήσεις και μαντέματα που επαληθεύτηκαν.
Μια νοητική επικοινωνία εκ του μακρόθεν με γνωστά μας πρόσωπα.

Κάτι τέτοιες στιγμές, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, είναι σαν κάποια υποσυνείδητη παρόρμηση να μας ωθεί να αισθανθούμε κάτι, που ενώ φαίνεται να λείπει από την ζωή μας, ωστόσο εξακολουθεί να κάνει αισθητή την παρουσία του και να μας προσκαλεί να το γνωρίσουμε.

Τι συμβαίνει τελικά με τις δυνάμεις του ανθρώπου, οι οποίες μπορούν να «συναλλάσσονται» με τον φυσικό κόσμο με τρόπο που η επιστήμη αδυνατεί να γνωρίζει ακόμη!

Για να απαντήσω με ακρίβεια σε αυτά τα ερωτήματα ίσως θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσω με σαφήνεια τους όρους που περιέχω στην διατύπωσή τους. Τι ακριβώς εννοούμε όταν λέμε

Κρυφές δυνάμεις!
Πώς κατανοούμε τον όρο «δύναμη!
Και ποιά είναι η έννοια που δίνω στην λέξη άνθρωπος!

Αν ακολουθήσουμε μια ερευνητική πορεία μελέτης και κατανόησης αυτών των φαινομένων, μπορεί να καταλήξουμε ακριβώς στο να επαναπροσδιορίσουμε αυτές τις έννοιες, όπως και άλλες ακόμη,
(την έννοια του χώρου, του χρόνου και της αιτιότητας)
και έτσι γίνεται σαφές γιατί είναι τόσο σημαντική μια τέτοια έρευνα καθώς τέτοια φαινόμενα υφίστανται.

Ιστορικά, πάντως, τέτοιου είδους έρευνες έχουν προκαλέσει εκατοντάδες φορές την έκπληξη και τον θαυμασμό στο κοινό αίσθημα και έχουν απασχολήσει διάφορους ειδικούς που δεν μπόρεσαν με την σειρά τους να δώσουν καμία λογική αιτιολόγηση.

 

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH